Make.hr

Blog

Dizajn logotipa, etikete za maslinovo ulje, ambalaža, pakiranje, Istra, Hrvatska

Dizajn logotipa, etikete za maslinovo ulje, ambalaža, pakiranje, Istra, Hrvatska

Nakon uspješnog brendiranja maslinovog ulja RHEOS te osvojene nagrade za dizajn etikete na LONDON IOOC 2019 – Buža je novi proizvod u liniji.

Znak i logotip RHEOS predstavljaju funkcionalnu razradu projekta stvorenog oko prezentacije extra djevičanskog maslinovog ulja.

Produkt koji se tretira tradicijom neposredno je zauzet i oblikovanjem budućnosti.

Logotip RHEOS u prvom slijedu informacija odaje stabilni verzalni ispis fontom Athena regular i Athena book i rijetko – svega na jednom predviđenom mjestu u žigu (verzija okruglog znaka sa slogan porukom) u svojevrsnom rukopisnom fontu Tesla handscript.

Font, znak i logotip tretirani su u razradi u tri različite i zadane boje koje se izmjenjuju i kao podloge – i to Rheos olive green, Rheos gold i Rheos light green sa zadanim vrijednostima i kvalifikacijama odnosa glavnih boja u CMYK, RGB, Pantone i Hex standardima.

dizajn-ambalaze-za-maslinovo-ulje-937x625
dizajn-logotipa-za-maslinovo-ulje-937x625
premium-dizajn-maslinovo-ulje-nagrada-London-937x625
dizajn-ambalaze-za-maslinovo-ulje
etikete-za-maslinovo-ulje-dizajn-studio-937x625
dizajn-etiketa-za-maslinovo-ulje-937x625

U potpisu glavnog imena izmjenjuju se po potrebi prezentacije i komunikacije prema tržištu sljedeće poruke: Extra vergine olive oil i poruka PRESERVING TRADITION – SHAPING THE FUTURE. Dok se prva poruka potpisuje pod glavni logo uglavnom u njegovom pravokutnom tretmanu, dotle se ona druga koristi u njegovom kružnom upisu za žig ili za jednostavnije multiplicirano markiranje etiketa ili ambalaže.

Podijeli sa prijateljima!